⚡ Försäljning! Ta extra 8% - 13% rabatt på utvalda produkter - Erbjudandet upphör 15 november 2022
Livslängdspengaranti 👍
Gratis frakt på alla beställningar 🚚
100000+ glada kunder över hela världen 🤗

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Effektiv datum: 21 maj 2018

Organic Care Australia Pty Ltd ("oss", "vi" eller "vår") driver https://www.vitiligoarganics.com webbplats och Vitiligo Organics mobilapplikation ("Service").

Denna sida informerar dig om vår policy angående insamling, användning och avslöjande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till den informationen.

Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat definieras i denna sekretesspolicy har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelse som i våra villkor.

Informationsinsamling och användning

Vi samlar in flera olika typer av information för olika syften för att tillhandahålla och förbättra vår tjänst till dig.

Typer av data som samlas in

Personlig information

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig ("personuppgifter"). Personlig identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

  • E-postadress
  • Förnamn och efternamn
  • Telefonnummer
  • Adress, stat, provins, postnummer/postkod, stad, land
  • Kakor och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du kommer åt tjänsten med eller via en mobil enhet ("Användningsdata").

Denna användningsdata kan innehålla information som din dators internetprotokolladress (t.ex. IP -adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

När du kommer åt tjänsten med eller via en mobil enhet kan denna användningsdata innehålla information som den typ av mobil enhet du använder, din mobila enhet unika ID, IP -adressen för din mobila enhet, ditt mobila operativsystem, typen av Mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Spårning och cookies data

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och innehar viss information.

Cookies är filer med liten mängd data som kan inkludera en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningstekniker som också används är fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra alla kakor eller ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda några delar av vår tjänst.

Exempel på kakor vi använder:

  • Sessionskakor.Vi använder sessionskakor för att använda vår tjänst.
  • Preferenskakor.Vi använder preferenskakor för att komma ihåg dina preferenser och olika inställningar.
  • Säkerhetskakor.Vi använder säkerhetskakor för säkerhetsändamål.

Dataanvändning

Organic Care Australia Pty Ltd använder insamlade data för olika ändamål:

  • Att tillhandahålla och underhålla tjänsten
  • För att meddela dig om ändringar i vår tjänst
  • För att låta dig delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
  • För att ge kundvård och support
  • Att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten
  • För att övervaka användningen av tjänsten
  • Att upptäcka, förhindra och ta itu med tekniska problem

Dataöverföring

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till - och underhållas på - datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från din jurisdiktion.

Om du är belägen utanför Australien och väljer att ge information till oss, observera att vi överför uppgifterna, inklusive personuppgifter, till Australien och bearbetar dem där.

Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar ditt avtal till den överföringen.

Vi kommer att vidta alla åtgärder som är rimligt nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att äga rum till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten för din data och annan personlig information.

Avslöjande av data

Lagkrav

Vi kan avslöja dina personuppgifter i god tro att tro att sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • Att följa en juridisk skyldighet
  • För att skydda och försvara rättigheterna eller egendomen för Organic Care Australia Pty Ltd
  • För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • För att skydda mot juridiskt ansvar

Datasäkerhet

Säkerheten för dina data är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi kan anställa tredjepartsföretag och individer för att underlätta vår tjänst (”tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla tjänsten för våra räkning, att utföra servicerelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter har tillgång till dina personuppgifter endast för att utföra dessa uppgifter för våra räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat syfte.

Analys

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Google Analytics

Google Analytics är en webbanalytjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder de data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna information delas med andra Google -tjänster. Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget reklamnätverk.

För mer information om googles sekretesspraxis, besök Google Privacy & Villiga webbsida.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk kommer du att riktas till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att granska sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns integritet

Vår tjänst adresserar inte någon under 18 år (”barn”).

Vi samlar inte medvetet personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e -post och/eller ett framträdande meddelande om vår tjänst, innan ändringen blir effektiv och uppdaterar ”effektiv datum” högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss: